Dagens action

Hej hej :)
Vet att jag inte skrivit på ett tag och det verkar inte bli bättre. Har helt enkelt inte tid & engagemang.

Men iaf, idag har det varit en chill dag. Började dagen med att fara på skolan och ha ett träningspass där. Sedan pga. hemarbete så gick jag och Fatima hem till mig och åt lite glass, spelade spel och chillade mest. Kring 1 så gick vi tillbaka till skolan för att hämta några böcker vi glömt och vi skiljdes sedan. När jag kommit hem kom Lovisa förbi och vi satt och snackade ett tag. Och efter mycket om och men så lyckades jag övertyga henne att hon skulle följa med och äta på hotellet. Det var väldigt gott medans vi åt, men efteråt kändes det verkligen som att man ätit för mycket. Så jag och mamma tog bilen och hon släppte av mig hemma där jag fixade till mig lite.
Sedan drog jag iväg och träffade Johan, vi hade kul hemma hos honom och såg lite på The Simpsons och snackade lite. Men pga akut ärende till jobbet så drog vi efter ett tag. Var iaf trevligt :)
Och nu är jag hemma igen och ska mysa lite här hemma med mamma.

Får se sedan vad det blir imorn. Ska troligtvis va med Fatima.

Ne nu går jag

Puss & Kram //Erika<3

Det senaste

Hej, hej! :)
Hoppas ni har det bra, det har iaf jag.
Igår var jag hos André och chillade medan jag väntade på mamma. Förut i veckan har jag varit hos Pappa pga. att mamma har varit i Liverpool på en entreprenörs grej. Tror de var väldigt givande.
Så ja i helgen var jag i Skansholm hos Thed med Johan, Andreas, Emil och Emil. Vi spelade poker och såg melodifestivalen. Tyckte ändå de var bra att Loreen vann.
Idag så är det en vanlig tordag, så det blir skola och sedan sluta kring halv 2. :) Sedan får jag se vad jag hittar på ;)

Ne nu ska jag till skolan.
Puss & Kram, Erika <3

Invisible Children

Såg nyss själv på denna videon och tycker ni borde ta er tiden att se på den.
Ja va bara ett snabbt inlägg :)

Puss <3

Tbx från Kittelfjäll

Hej hej. Kom tillbaka från Kittelfjäll idag. Tänkte passa på nu och lägga in bilderna från Östersund och grejerna jag köpte. Hade super trevligt uppe i Kittelfjäll. Vi va ca 15 pers som va där uppe. Man kan väl säga att det tog ett tag innan vi alla gick i säng. Sedan idag fick jag åka ner med Timo och Joel pga att mamma var kvar i Lill-någonting. :P
Men de va kul iaf, det är ju vad som räknas.

Här kommer bilderna iaf.Ny jacka från Monki och nya jeans från Rut m.fl

Tycker att detta passar ganska bra på mig ^^Ne nu ut med hundarna

Kram kram <3

Ps. Nu är biljetten bokad till Silja Galaxy ;) .Ds

New

Hej hej :) Har haft en underbar dag idag. Har ju varit jätte fint väder. Och har även gjort om några kläder jag köpte igår. Har varit super kul att få exprimentera lite. :)
Resultatet får ni se snart. Såå, imorgon blir det att gratta Natali som fyller år. Och senare på kvällen åker jag till Lovisa i Ö-sund. Där blir det lite shopping och ska även mysa med henne. Vi ska gå ut på "date" och gå på bio. :) Älskar att va i stan när jag är ledig.
Igår va jag hemma hos André och några killar. Hade kul där. Vi såg på lite film och lyssna på musik och allmänt chilla. Så tack för den kvällen. Blev tyvär tvungen att gå hem vid 12. Träffade Robin på hemvägen, pratade lite med han och sedan blev det hem och sova.
Ne nu ska jag laga mat. Tror det blir taco. Mums ;)
Puss Erika <3

RSS 2.0